Cita


"No podem canviar les cartes que ens han repartit, però encara hem de jugar la partida."

Randy Paush



dissabte, 15 de febrer del 2014

Estic indignada amb tot el què està passant... ja ho estava però és que és molt fort que estiguen portant endavant una llei de bojos masclistes que trenca llibertats i drets. El dret a decidir sobre el teu propi cos! Qui ve a dir-nos el què podem o no podem fer? qui són? A ells qué els importa? No deuria de decidir cada dona en el seu cas particular el què vol fer? Ningú obliga a ningú a abortar si no vol, però i a ser mare? et poden obligar? quin tipus de bona mare seràs si t'han obligat? ... Puffff no sé com encara hem de lluitar sobre temes tan clars com aquests!
I la Real Acadèmia de la Llengua Valenciana, que va ser creada per a estudiar i demostrar que el valencià i el català són el mateix! i que una vegada arriben a la conclusió de que la terra és rodona, que no és plana, ara al PP no li agrada, clar, perquè no volen que siga rodona, com és evident i no cal ni explicar amb raons històriques, que també n'hi han, però que encara que ells vullguen que siga plana, el que és és! I podrien acabar ja amb les confusions que es creen en aquests temes, ja fa temps que podrien haver-ho fet però no els interessa perquè són uns hipòcrites, perquè no volen perdre els vots de la gent que s'ho creu.
I després la infantina que va tan panxa amb el seu somriure a declarar per haver furtat!!!! eooo hola?? hi ha vida en aquest planeta??!! Estem bojos o què?!! pfff quina estafa. Doncs si no tenia motius ja si, que almenys s'enteren que puc cridar que sóc republicana, si, i catalanista també! Collons!


4 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Som molts els que sentim aquesta impotència davant de lleis que no treuen cap a res i justícia feta a mida per segons qui.
Només es pot fer net i començar de nou i això passarà, però no sabem quan.
Des de que la història està escrita que el poder ofega al poble i encara que emprenyi molt aquesta inèrcia costarà molt d'erradicar.

Carme Rosanas ha dit...

Impotència, tan gran!!! Indignació també, crec que tant i tant seguida que ja no sabem com treure-nos la de sobre.

Una abraçada, bonica.

Elfreelang ha dit...

anem cada vegada més enrere en la progressiva desaparició de tots els drets i llibertats ....indignació encara és poc

Sergi ha dit...

Estem en un país de pandereta, encara no te n'has adonat? Doncs resulta que allà a la teva terra és dels llocs on més us prenen el pèl. Així de clar. I t'ho dic amb tota la ràbia, la mateixa que et fa a tu, a veure si entre tots, i amb aquesta ràbia, podem fer alguna cosa. Ets republicana, catalanista i dona, per davant de tot. És a dir, que reps per totes bandes. No queda altra que defensar-te, no? Que la indignació es converteixi en fets, i a per totes, que hi ha molta feina a fer.